Logotip de Adolescents.cat

«Tinc un problema i es que no arribo al orgasme mai i de cap manera»

per Redacció, el 26 de setembre de 2021 a les 08:00

A continuació llegiràs la consulta d’una noia enviada al Consultori d’Adolescents.cat. El text és el que ens ha enviat:

Usuària d'Adolescents.cat



Hola!

Tinc un problema i es que no arribo al orgasme mai i de cap manera. Potser em fa por arribar-hi per perdre el control o algo. No ho sé, és estrany perquè normalment quan em toco m’acabo cansant i passo de continuar perquè no sento gaire plaer. Fa poc he començat a tenir relacions sexuals i no em dóna plaer la penetració i hem provat que em toqués i tampoc gaire... no sé què fer. Tampoc sé ben bé on és el meu clítoris... He pensat en comprar-me alguna joguina sexual. És normal no arribar a l’orgasme? Què puc fer per trobar el clítoris? Com em puc masturbar d’una manera que realment em doni plaer?


Gràcies

RESPOSTA:

Hola, 

El més important és que primer de tot et coneguis bé, et deixem una imatge per a que puguis mirar-te amb un mirall la vulva i que puguis detectar totes les parts: https://images.app.goo.gl/6o6GVqTzgGhEkJbY7 

Quan ja coneguis totes les parts, aleshores pots començar a explorar-te a nivell tàctil. T'adjuntem un video on unes estudiants d'infermeria ensenyen com estimular les diferents parts de la vulva amb una maqueta: https://youtu.be/8BOJWa8takY 

Una abraçada i gràcies per escriure'ns!

Helena Angel
Psicologia - Sexualitat - Parella
@Helenangelpsico
www.helenaangel.com


Si tu també tens dubtes relacionats amb sexualitat, psicologia general, alimentació i conductes alimentàries, escriu-nos al consultori per rebre resposta de psicòlogues professionals:

Fes la teva consulta

Opcional: Si vols rebre un avís per correu electrònic quan es publiqui una resposta, escriu-lo a continuació.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: