Logotip de Adolescents.cat

Aquesta parella assegura que són els Bridgerton espanyols

per Adolescents.cat, el 21 de setembre de 2021 a les 08:43
Si has anat seguint el “reality show” del moment, La Isla de las Tentaciones, probablement recordaràs Jorge Díaz (28 anys i de l’Havana) i la Dorothy Collado (24 anys i de Barcelona). Tots dos van ser pretendents en la penúltima edició del programa. 

Doncs bé, ara son parella i han creat un canal de Youtube en el que s’autoanomenen “The Spanish Bridgerton” o els Bridgerton espanyols. En aquest canal expliquen la seva història d’amor, que es va iniciar al programa, així com alguns secrets i el seu dia a dia.


Aquí et deixem un vídeo en el que expliquen com es van conèixer (amb alguns secrets de La Isla de las Tentaciones inclosos):



Creus que s’assemblen als protagonistes de “The Brigerton”?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: