Paula Gonu publica una foto amb la seva nova parella

per Redacció, el 21 de setembre de 2021 a les 09:55
Ja fa setmanes que Paula Gonu assegura estar il·lusionada amb una nova relació. De fet, aquesta setmana la influencer ha compartit una imatge on se la pot veure amb la seva nova parella. 

Ara bé, la seva identitat segueix sent un misteri. I és, a la fotografia no es mostra la cara del noi ni tampoc cap tret que el pugui identificar. Com sempre passa en aquests casos, hi ha rumors de tot mena. 


Per una banda, hi ha qui creu que la influnecer podria estar amb un youtuber famós. De fet, ella mateixa va explicar que havia tingut alguna cosa amb un popular creador de continguts. 

Per altra banda, però, també hi ha qui assegura que Paula Gonu està amb algú "desconegut" i que per això està preservant tant el seu anonimat. Vosaltres què en penseu?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: