La nova (i curiosa) tendència que triomfa a Barcelona com a alternativa a les discoteques

per Lluís Girona, el 22 de setembre de 2021 a les 10:13
[inicicentrareport*Idea curiosa vista a la Platja de la Mar Bella, al barri del Poblenou de Barcelona. Desenes de persones s'apleguen en aquesta platja de la capital catalana per organitzar una "Silent Disco". Una discoteca silenciosa consisteix en un espai on la gent balla, com una discoteca convencional, però el tret diferenciador és que la música s'escolta a través d'auriculars individuals i no per altaveus.
 

La música s'emet per un transmissor de ràdio, de tal manera que el senyal arriba de forma sincronitzada a tots els receptors. Així doncs, els organitzadors s'asseguren que tothom escolti la mateixa música al mateix instant. La imatge, que des de fora sorprèn, ja que només es veu a persones ballant en silenci, serveix també per reduir el so i no molestar la resta de ciutadans de la capital catalana.

El vídeo s'ha fet viral a través de les xarxes socials, obrint un debat entre els usuaris que critiquen que és "ridícul" i d'altres que ho defensen, ja que "no fan cap mal a ningú", i a més destaquen que "no fan soroll".