Troben morta la youtuber Gabby Petito i creuen que podria tractar-se d'un homicidi

per Redacció, el 22 de setembre de 2021 a les 09:46
El cos sense vida de la youtuber Gabrielle "Gabby" Petito, desapareguda aquest agost, ha estat trobat en un parc natural de Wyoming, als Estats Units, aquest dimarts. 

Les autoritats estan investigant les causes de la seva mort i hi ha diversos indicis que podria tractar-se d'un homicidi. 


Quan va desaparèixer?


La youtuber, de 22 anys, va començar un viatge amb el seu nòvio, Brian Laundrie per diferents racons dels Estats Units, aquest agost. Durant el trajecte, van ser detinguts després d'una forta discussió, però al cap de poques hores van quedar en llibertat i van seguir, suposadament, amb el seu viatge. 


L'últim cop que la noia va parlar amb la seva família va ser a finals d'agost, pocs dies abans que Brian Laundrie, la seva parella, tornés sol a casa. Va ser llavors quan van saltar les alarmes. 

Les autoritats van anar a parlar amb Brian Laundrie, que és el principal sospitós del cas, però es va negar a col·laborar. Dies després el jove va marxar de casa seva i ara mateix ningú sap on és. Aquesta fugida fa pensar que el noi, realment, està implicat amb la mort de Gabrielle "Gabby" Petito i és per això que s'ha emès una ordre de cerca i captura.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: