Consells per gaudir del sexe fins al final

per Adolescents.cat, el 22 de setembre de 2021 a les 11:20
Al sexe no sempre funciona tot bé. Poden sorgir problemes, imprevistos...que facin que no sigui tan fantàstic com ens havíem imaginat. Això sí, amb pràctica i comunicació, tot millora. Us portem alguns consells de Código Nuevo per gaudir del sexe fins al final.

1. Autoconeixement

 

via GIPHY

No pots esperar que la teva parella sàpiga el que t'agrada si tu mateix tampoc ho saps. És important que escoltis el que et diu el teu cos, no el que penses que t'hauria de dir. L'autoconeixement és el primer pas per un bon sexe.

2. Trobar el moment adequat 

via GIPHY

A vegades, el sexe pot ser un desastre perquè no és un bon moment. Si sabeu que hi ha poc temps, que pot entrar algú o esteu en un lloc on no esteu còmodes, potser milor esperar i crear un ambient on pugueu gaudir sense pensar en res més.

3. Jocs previs

via GIPHY

El concepte de preliminars normalment s'entén com a una part diferent del sexe, i aquesta concepció no és correcta. És important fer preliminars, de fet, pot ser la part més divertida, però no s'ha d'entendre com "el que va just abans del sexe de veritat". Aquest procés és gairebé el més important per a fer que el plaer augmenti fins que pugueu gaudir d'un sexe fantàstic.

4. Estimulació

via GIPHY

No hi ha una manera correcta de practicar sexe oral (ni altres tipus de sexe). Cada genital és diferent, i per això no hi ha uns passos concrets. El que si us podem dir és que millor evitar la brusquedat: començar a poc a poc i sense por. La qüestió és dedicar-li temps perquè no es talli la connexió.

5. Ritme

via GIPHY

A vegades costa trobar un ritme mutu pels dos, i no passa res. És millor desaccelerar i posar-vos d'acord abans d'acabar, que tenir un sexe ràpid i en el qual no heu aconseguit trobar la connexió entre els dos. No tingueu por de dir-li a l'altra persona de parar un moment i tornar a començar.

6. Protecció

via GIPHY

Moltes vegades estem pensant en mil coses durant el sexe, i la por a les malalties de transmissió sexual o als embarassos, poden fer que no gaudim completament. És important, per això, utilitzar protecció.

7. Post sexe

via GIPHY

Un bon sexe pot transformar-se en una experiència dolenta si, en acabar, una de les persones es vesteix i marxa o canvia d'actitud just després. Intenteu donar-vos una mica de temps en acabar perquè la connexió es mantingui. És un moment per a compartir diversió, riures i comentaris. Acabeu de tenir un moment molt íntim i us mereixeu aquesta complicitat tingueu una relació estable o no.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: