Descobreix en què destaques amb aquest test viral

per Redacció, el 22 de setembre de 2021 a les 11:50
Segons alguns psicoanalistes, la manera en com interpretem certes imatges, pot revelar alguns trets característics de la nostra manera de ser.

Si bé aquestes teories no estan demostrades de manera científica, el cert és que hi ha gent que defensa la seva eficàcia. Sigui com sigui ens ha semblat interessant mostrar-vos l'anàlisi de la imatge que hi ha a continuació. Mireu-la de pressa i quedeu-vos amb la primera figura que hi veieu. Més avall us indiquem la interpretació de cada una. Creieu que és encertada?

 






Àguila 
Ets una persona intuïtiva i molt observadora: sempre estàs atent a allò que passa al teu voltant i et fixes en detalls que als altres els passen desapercebuts. Ets molt afectuosa amb el teu cercle íntim i no et costa mostrar els teus sentiments. Sovint tens dilemes entre l'emoció i la raó, però acostumes a fer més cas al teu cor que al teu cap. 

Cavall 
Ets una persona molt generosa: dones sense esperar res a canvi i sempre estàs disposada a ajudar. T'has sacrificat moltes vegades per complaure les persones que estimes i és que, no pots suportar tenir el sentiment d'haver-los decebut. Això, però, fa que de vegades t'oblidis de tu mateix. Sigui com sigui, les persones que et tenen a prop, consideren que són molt afortunades de comptar amb tu.

Llop 
Ets una persona molt analítica i que lluita pel que creu. Odies la hipocresia i les injustícies i sempre fas el que pots per combatre-les. T'esforces molt per aconseguir el que vols, però no t'agrada gens equivocar-te i de vegades et costa reconèixer els teus errors. Per tu, sovint, tot és blanc o negre i t'és complicat trobar un punt intermedi. Ets un/a idealista!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: