Existeix realment la web de Sex Education «allvulvasarebeautiful?»

per Adolescents.cat, el 23 de setembre de 2021 a les 10:11
A la segona temporada de Sex Education es va tractar un dels problemes més preocupants arreu del món: les agressions sexuals. En una escena veiem com el personatge d'Aimee és assaltat per un home al bus, fet que li causa un trauma del qual li costa molt parlar.En aquesta nova temporada, es mostra com l'Aimee intenta reconciliar-se amb el sexe després d'aquell fet.

Quan s'ha patit una agressió sexual, una de les reaccions més freqüents és la de rebutjar qualsevol mena de situació sexual i fins i tot rebutjar el propi cos. Per tal de superar aquest trauma, l' Aimee decideix anar a veure a la mare d'Otis, sexòloga i psicòloga. Ella, entre altres coses, li recomana entrar a la pàgina web allvulvasarebeautiful.com, una iniciativa que vol normalitzar la diversitat de vulves que existeixen, ja que l'Aimee està acomplexada de les seves parts íntimes.


Aquesta escena ha estat tot un èxit, i molta gent que ha vist la sèrie ha volgut saber si la pàgina existia de veritat. Això ha fet que Netflix decideixi crear-la. Així que sí, allvulvasarebeautifull.com ja és una realitat. En col·laboració amb l'artista The Vulva Gallery s'ha creat un "homenatge a la diversitat vaginal" mitjançant il·lustracions i experiències de persones amb vulva de tot el món.

Us deixem aquí la pàgina web i altres projectes que també han participat en la reivindicació per la diversitat vaginal.


 

Des de moviments reivindicaius fins a marques de productes per la vagina, moltes artistes s'han unit a aquesta onada. A Twitter i Instagram, per exemple, existeix el hashtag #allvulvasarebeautiful o #vulvalution (vulva i revolution), on molta gent comparteix el seu art per visibilitzar la diversitat de vulves.


 

D'altra banda, marques com Libresse, que fa productes d'higiene íntima, elabora les seves campanyes publicitàries trencant tabús. Amb aquest anunci es vol acabar amb estereotips i mostrar diferents tipus de vagines de diferents maneres.




 

L'episodi 3 de la temporada ens mostra que cada cos és únic, i que no ens hem d'avergonyir per les formes que té. Així que descobrim-nos i acceptem-nos.


via GIPHY

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: