T'agradaria anar a un festival de cinema? Aprofita aquests descomptes!

per Redacció, el 22 de setembre de 2021 a les 11:20
Has anat mai a un festival de cinema? Doncs tens l'oportunitat de fer-ho i a més a més a un molt bon preu. Del 7 al 17 d'octubre, torna el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges i amb el Carnet Jove tens descomptes!

Així doncs, aprofita-ho i viu una experiència única i diferent! Podràs mirar pel·lícules en exclusiva, veure catifes vermelles amb famosos i gaudir d'un ambient que t'encantarà si ets un apassionat/da del cinema. Aquests són els descomptes dels quals pots gaudir si ets titular del Carnet Jove: 

 20% de descompte en la compra d'entrades per a qualsevol sessió tant a través de la venda anticipada com a les taquilles del festival (excepte inauguració, cloenda, maratons de l'últim dia, localitat numerada, Abonaments, Packs i Butaca vip).

 50% de descompte en la compra d'entrades per a determinades sessions. Aquí tens més info. 

 ABONAMENT ESPECIAL PACK CARNET JOVE amb preu reduït de 35€. Inclou 5 entrades a escollir de qualsevol secció, franja horària i sala, segons disponibilitat. Compra el teu abonament CARNET JOVE aquí! Per comprovar en línia la teva titularitat només cal que en el moment de fer la compra en línia introdueixis el teu DNI (amb la lletra i sense espais ni guions).

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: