Així és el «remake» de Netflix d'una de les sèries més mítiques

per Adolescents.cat, el 28 de setembre de 2021 a les 08:59
“Rebelde” (Mèxic) i “Rebelde Way” (Argentina) van ser dues sèries mítiques entre els adolescents dels anys 90 i principis dels 2000. La història d’un grup d’adolescents que conviuen en un internat d’èlit. 

Històries d’amor, d’amistat, d’enemistat…. va ser tant el seu èxit que Netflix ha decidit fer un “remake” és a dir, una nova sèrie actualitzada basada en “Rebelde”. La data d’estrena serà el 2022 però Netflix España ja ha ensenyat una imatge dels actors i actrius d’aquesta nova sèrie amb els uniformes que portaran a la Elite Way School.

 
Els i les fans de “Rebelde” i “Rebelde Way” ja no poden esperar més però posen en dubte si estarà a l’alçada de la sèrie original.


Aquí et deixem l’avançament, que ja ens deixa entreveure que, igual que les sèries originals, també inclourà moltes cançons:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: