Adrià Costa

El truc poc conegut de WhatsApp sobre els xats

Adrià Costa
per Redacció, el 28 de setembre de 2021 a les 06:00
WhatsApp permet posar contrasenya als xats i així impedir l'accés a les converses. No es tracta d'una nova opció, però sí d'una funció força desconeguda i és per això que n'hem volgut parlar.

És un truc molt útil per impedir que algú que ha agafat el mòbil no pugui llegir absolutament res de cap conversa, inclòs material sensible o, simplement, xats que es volen mantenir en la privacitat més absoluta.


Primer, cal revisar si l'aplicació està actualitzada a la versió més recent disponible. És tan fàcil com comprovar-ho a les botigues oficials de Google o Apple corresponents. A continuació, cal entrar a WhatsApp i prémer l'opció de Configuració. Un cop allà, cal obrir el menú de Compte i després a Privacitat, on es troben les diferents opcions que protegeixen l'aplicació i el teu mòbil.

Al final de tot del menú hi ha l'opció Bloqueig de pantalla, que s'ha de prémer i activar. A partir d'aquí, segons es tingui un dispositiu Apple o Android, l'aplicació oferirà diferents opcions per autentificar l'accés a l'app -com quan s'encén el telèfon-. Aquest truc és molt útil per a les situacions quan no es té el mòbil a les mans, però quan s'activa hi serà sempre que es mantingui l'opció. És a dir, cada vegada que s'entri a l'app, caldrà desactivar-ho.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: