Billie Eilish va perdre 100.000 seguidors per aquesta foto

per Redacció, el 28 de setembre de 2021 a les 10:29
Des de ja fa mesos que Billie Eilish està provant nous estils i atrevint-se amb looks diferents. El passat maig, per exemple, va protagonitzar una portada de Vogue en què deixava enrere la roba ampla i apareixia amb una cotilla i una melena a l'estil Marilyn Monroe. 

Un look que va repetir al llarg de l'estiu i que no va agradar a part dels seus seguidors. I és que segons ha explicat la cantant, després de publicar unes fotografies amb escot, ha perdut més de 100.000 followers. "Per alguna raó, a la gent li fan por els pits grans", comentava fa poc en una entrevista a Elle. 


 

En aquest sentit, l'artista també lamentava que algunes persones l'encasellin amb una imatge en concret, ja per ella és "deshumanitzant". I és que, el més important en la indústria de la música és precisament la música i no el físic, l'aspecte o la roba de les persones, encara que de vegades ens n'oblidem.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: