Així és el noi que s'ha gastat més de 30.000 euros per assemblar-se a un alien

per Redacció, el 28 de setembre de 2021 a les 10:51
Té la llengua bífida, tinta als ulls, implants sota la pell, s'ha tallat nas i orelles, s'ha extirpat el llavi superior, s'ha afilat les dents i porta tatuatges per tot el cos. Estem parlant d'Anthony Loffredo, un artista de 33 anys que vol convertir-se en un alien. D'aquí, precisament, el seu nom artístic: The Black Alien Project. 

En una entrevista a El Periódico, confessa que va començar la seva transformació fa 7 anys i que ja s'ha gastat més de 30.000 euros en operacions i tatuatges. La seva intenció és seguir invertint en canvis i d'aquí poc té previst amputar-se certs dits. 


I per què? Anthony Loffredo explica que el món extraterrestre sempre l'ha fascinat i és per això que va començar aquest projecte personal. "Per mi això és una evolució "afirma, i afegeix: "Sóc un artista i la meva obra sóc jo". 

Actualment acumula més de 570.000 seguidors a Instagram i es guanya la vida amb el seu "art". Així és com ell ho denomina. Treballa com a model de fotos, grava vídeos, col·labora amb diferents marques i ha participat en alguna pel·lícula. Si voleu saber-ne més aquí teniu el seu insta.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: