Canvis en les restriccions: totes les novetats

per Sara González / Jordi Velert Irles, el 28 de setembre de 2021 a les 13:57
El Procicat aprovarà aquest dimarts a la tarda que les taules a interiors de restaurants puguin ser de fins a deu persones -fins ara el topall era de sis- i que l'aforament en instal·lacions esportives amb aforaments de més de 10.000 persones es puguin omplir fins al 60%.

Així ho ha avançat la portaveu del Govern, Patrícia Plaja, que per ara no ha concretat quan s'obrirà l'oci nocturn ni quan s'implantarà el passaport Covid, tot i que ha admès que s'estan ultimant els detalls.


El Govern ha insistit que, si bé s'està "més a prop" que la setmana passada d'aquest moment, la decisió es prendrà basant-se en criteris epidemiològics. No serà el 8 d'octubre, com havia avançat RAC-1 aquest dimarts al matí. 

La portaveu ha reconegut que es treballa en una aplicació mòbil que permeti l’accés de les persones a establiments d'oci nocturn en condicions de seguretat, una mesura presentada a finals de l'any passat per la patronal de l’oci nocturn.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: