Logotip de Adolescents.cat

Estan junts aquesta famosa actriu i aquest cantant?

per Redacció, el 29 de setembre de 2021 a les 09:19
Fa mesos van començar a sorgir rumors sobre una possible relació entre Angelina Jolie i The Weekend. Les suposicions van començar a circular el juliol, després que tots dos fossin fotografiats sortint de sopar d'un restaurant de Los Àngeles.
 

La cosa no va anar a més, ja que diversos coneguts del cantant van assegurar que la trobada havia estat per motius laborals. I és que The Weekend està fent els seus primers passos en el món audiovisual: actualment prepara una sèrie amb HBO la qual protagonitzarà i produirà. 

Ara, però, mesos més tard, els rumors ha tornat a créixer després que tots dos hagin estat vistos junts diverses vegades. L'última, aquest cap de setmana en un restaurant de Santa Mònica, Califòrnia. El cantant i l'actriu van ser fotografies sortint d'un restaurant i pujant plegats a un cotxe que els va portar a una de les cases de The Weekend. Creieu que només són rumors o que hi podria haver alguna cosa?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: