Bicis amb descompte? Com aconseguir-les i els beneficis de fer-les servir

per Redacció, el 29 de setembre de 2021 a les 12:08
Anar en bicicleta s'ha convertit en una de les activitats preferides de moltes persones i és que, a més de ser divertit, té molts beneficis pel nostre cos!

1.Redueix els nivells d'estrès

 
Anar en bicicleta és una activitat que t'allunya de l'estrès del dia a dia. Aquest esport no requereix una alta concentració ni una estratègia, de manera que et permet dedicar-te temps. Pots desconnectar, pensar o simplement escoltar música. El teu cos generarà endorfines i serotonina, la teva autoestima augmentarà, el teu humor millorarà i et desfaràs dels nervis que hagis pogut acumular.

2.Tonifica i enforteix el teu cos

 
Quan pedaleges tonifiques diferents músculs de les cames com els quàdriceps o els isquiotibials. A més, és un esport de baix impacte que enforteix els genolls i ajuda a prevenir lesions en aquesta zona.

3.Enforteix la teva esquena

 
A causa de la postura, lleugerament inclinada endavant sobre el manillar, aconsegueixes enfortir els músculs de la zona lumbar de la columna. D'aquesta manera estàs millorant la resistència base de l’esquena i, a la llarga, disminuiràs la possibilitat de tenir una hèrnia. És molt important, però, mantenir la postura correcta en tot moment.

4.Millora el teu sistema immunològic

 
Aquest esport afavoreix l'enfortiment del teu sistema de defenses. A més, l'activitat cardiovascular augmenta la segregació d'endorfines, l'hormona de la felicitat, i t'ajuda a tenir una sensació de satisfacció en acabar l'exercici.

5.T'ajuda a dormir millor

 
Ajuda a combatre l'insomni gràcies al fet que equilibra el cansament mental amb el físic. Així doncs, es converteix en l'antídot perfecte contra l'estrès. Sempre, però, s'han de deixar tres hores de marge entre l'activitat física i el moment de ficar-se al llit per tal que el cos es relaxi i baixi la temperatura corporal.

Així doncs, no esperis més a fer-te amb la teva bicicleta i aprofita els descomptes que t'ofereix aquests dies el Carnet jove! Tant llogar una bici com comprar-te’n una et pot sortir més barat gràcies a les seves promocions.

CONSULTAR PROMOCIONS



 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: