Jacob Elordi i Kaia Garber s'estrenen a l'alfombra vermella

per Redacció, el 29 de setembre de 2021 a les 16:07


La model Kaia Garber i l'actor Jacob Elordi s'acaben d'estrenar com a parella a l'alfombra vermella. Ho van fer ahir a la gala d'obertura de l'Academy Museum of Motion Pictures'. Guapíssims, oi?

 

Garber i Elordi, a qui coneixem d'Euphoria The Kissing Booth, fa un temps que estan junts. De fet, la model va expressar fa un temps, al voltant del maig, que pràcticament viuen junts i que son molt feliços. 


Abans de l'actor, la model sortia amb l'expromès d'Ariana Grande, Pete Davidson, però van posar final a la seva relació a finals de 2020. Elordi, per altra banda, havia estat amb Zendaya, a qui va conèixer al rodatge d'Euphoria, però el romanç també es va acabar. De fet, Zendaya surt actualment amb un altre actor amb qui també comparteixen pel·lícula, Tom Holland. Una parella que tothom shippejava des de feia temps. 
 

Què n'opines? T'esperaves aquesta parella?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: