Logotip de Adolescents.cat

Stranger Things podria tenir un spin-off d'aquest personatge

per Redacció, el 30 de setembre de 2021 a les 10:58
Si sou fans d'Stranger Things, tenim bones notícies. La primera: ja queda menys per l'estrena de la nova temporada, que es preveu a principis del 2022. La segona: la sèrie podria comptar amb diversos spin-offs, segons ha revelat Ted Sarandos, CEO de Netflix. 

En una entrevista, el responsable de la plataforma, ha comentat que estan tenint converses amb Millie Bobby Brown per tal de crear una nova ficció centrada en Eleven, el personatge que interpreta a Stranger Things. 


La sèrie explicaria la història d'aquesta adolescent amb poders, des que era petita fins a convertir-se en una adulta. De moment, però, encara no hi ha cap acord confirmat, per tant caldrà esperar. 

Us agradaria veure un spin-off de l'Eleven o preferiríeu que es fessin sèries sobre altres personatges? Voteu a l'enquesta.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: