Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos revela sense voler quants diners guanya al mes a Twitch

per Redacció, el 30 de setembre de 2021 a les 11:10
Ibai Llanos ha filtrat el seu sou per error i ha revelat que cobra 145.800 dòlars al mes, el que serien uns 125.000 euros. Tot va passar mentre l'streamer volia ensenyar la xifra recaptada en un directe benèfic per ajudar els afectats pel volcà Cumbre Vieja de la Palma.

Ibai, que tot i ser un dels creadors de contingut més grans de Twitch, ja ha demostrat en més d'una ocasió les seves dificultats per entendre el funcionament de la plataforma, ha acabat desvelant el seu sou obrint una pantalla on s'expliquen les seves estadístiques i els seus ingressos.

 

De fet, aquesta no ha estat l'última problemàtica d'Ibai amb Twitch. Recentment, el canal de l'streamer ha quedat suspès fins a nou avís perquè enmig d'un directe se li va colar en pantalla una imatge d'un usuari de Twitter en què apareixia un penis.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: