5 sorprenents il·lusions òptiques que pots visitar en la vida real

per Redacció, el 30 de setembre de 2021 a les 13:59
Hi ha museus, paisatges naturals, escultures i obres d'art que ens ofereixen la possibilitat de veure en directe il·lusions òptiques. Us recollim alguns efectes visuals d'arreu del món que podeu visitar.

 


Versió sense playbuzz

"Les Voyageurs", l'home "incomplet"
Aquesta escultura, obra de Bruno Catalano, es fon amb el blau de fons creant l'efecte que la figura està incompleta. Es pot visitar a Marsella (França).

L'aixeta màgica
Aquesta construcció, creada per Philippe Gabriel Thill, es troba al parc aquàtic d'Aqualand Bahía, a Cadis (Espanya). L'aixeta sembla flotar mentre l'aigua va brollant sense aturar-se.

Yangzhou Zhongshuge, el túnel sense fi
La imatge és d'una de les sales de la biblioteca més famosa de Yangzhou (Xina). L'habitació està plena de miralls i crea l'efecte òptic d'un túnel de llibres sense fi.

El Mystery Spot, desafiant la gravetat
Aquest punt turístic, situat a Santa Cruz (els Estats Units), desafia les lleis de la gravetat: hi ha una cabanya on l'aigua flueix cap amunt i on és "impossible" adoptar una postura totalment vertical.

Rakotzbrücke, el pont del diable
Construït durant la segona meitat del segle XIX, aquest pont dibuixa un cercle perfecte amb l'aigua que confon els nostres ulls. Es troba a Gablenz (Alemanya).

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: