Estan Maluma i Kim Kardashian sortint?

per Redacció, el 1 d'octubre de 2021 a les 06:00


Què? Com? Que Maluma i Kim Kardashian estan sortint? Relaxa't. No és el cas. A arrel del divorci de Kardashian amb el trapper Kanye West, els fans tenien moltes ganes de veure-la embolicada amb algú i sembla que l'escollit va ser el cantant de reggaetón Maluma. 

 

Però finalment, després d'un temps, Maluma ha desmentit qualsevol tipus de possibilitat de relació entre ells dos. Afirma en una entrevista a "L'Officiel Hommes" que son bons amics, però que no hi ha res més enllà d'això. En fi, hagués estat bé. Potser fan bona parella. 

 

Sembla, però, que la porta encara és oberta amb Kanye West i això dificulta les coses. Haurem d'esperar per veure Kardashian emparellada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: