Logotip de Adolescents.cat

Sanitat vol prohibir fumar en terrasses de bars i restaurants

per J.V., el 1 d'octubre de 2021 a les 11:52
El Ministeri de Sanitat vol prohibir fumar en terrasses de bars i restaurants en la reforma de la llei antitabac, segons avança La Vanguardia. La modificació de la normativa també preveu que no es pugui fumar als accessos a edificis públics, com ara les dependències d'Hisenda o els jutjats, i quedarà prohibit també fumar als camps de futbol. 

Catalunya i altres autonomies van prohibir fumar a les terrasses sempre que la distància entre persones fos inferior a un metre i mig, però la mesura no sempre es compleix. 

El govern espanyol també preveu que les cigarretes s'hagin d'empaquetar de forma neutra, sense logotips, colors ni imatges de marca. Només podria aparèixer a la caixa el nom de la marca o del producte, amb un tipus de lletra i un color idèntics per a totes les empreses. Per últim, l'esborrany de la reforma legal inclou que es paguin els mateixos impostos per les cigarretes electròniques que pel tabac tradicional.


 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: