Agressió d'un vigilant de seguretat a una noia a l'estació de Sants

per J.V., el 1 d'octubre de 2021 a les 13:28
Un agent de seguretat ha agredit aquest divendres una noia a l'estació de Sants de Barcelona, uns fets que han dut Renfe a expulsar l'agent del servei i obrir un expedient informatiu, segons ha explicat el portaveu de Renfe, Antonio Carmona.

La noia agredida s'ha incomodat per la presència de càmeres de televisió que segueixen la vaga de maquinistes, i ha increpat un operador de càmera perquè no la gravés. Agents del servei de seguretat de l'empresa Sureste s'han apropat a parlar amb ella i un agent ha quedat ferit lleu.


En aquest moment un guàrdia l'ha reduït, l'ha emmanillat i un altre agent l'ha colpejat a la mà i li ha clavat una puntada de peu, segons Betevé, que ha gravat els fets. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: