Naïm Darrechi anirà a judici per tenir relacions no consentides sense preservatiu

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 06:19


Qui no recorda en vídeo de Mostopapi de fa un mes, ara esborrat de les xarxes, en que l'influencer Naïm Darrechi admetia mentir a les noies amb qui havia tingut relacions sexuals per a poder tenir-les sense condó? Doncs bé, el Govern de les Illes Balears li va imposar una denúncia i el jutge l'ha admès aquest cap de setmana. Darrechi haurà d'anar a judici per un delicte de discriminació.

 

Per qui hagi estat fora d'antena aquestes setmanes, cal recordar que Darrechi va confessar en una entrevista que, com que li costava molt tenir relacions amb preservatiu, simplement el va deixar d'utilitzar, tot i ejacular dins de les noies amb qui tenia la relació. Per a poder fer-ho sense problemes, assegura que els deia que era estèril, tot i que no tenir cap prova per a demostrar-ho ni haver passat mai per una intervenció quirúrgica.
El jutge ha acceptat la denúncia del Govern Balear perquè entra dins la llei "Només sí és sí", per la qual deixar d'utilitzar preservatiu sense consentiment durant una relació sexual es considera abús sexual. La pena per aquest tipus de delictes pot anar des dels 6 mesos fins als 2 anys.

Esperarem al veredicte del jutge... Què en penses? 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: