Logotip de Adolescents.cat

Per què hi ha tanta polèmica amb J Balvin?

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 11:43
Diversos artistes han demanat boicotejar la 22a edició dels Grammys Llatins, en considerar que en els prestigiosos premis hi ha poques nominacions del gènere urbà.

Un d’ells ha estat J Balvin, qui en un vídeo ha qualificat de “falta de respecte” que es valori tan poc, segons ell, la música urbana. Si bé diverses persones han aplaudit les seves paraules, altres l’han criticat durament.


Residente, per exemple, conegut també per ser el cantant de Calle 13, ha acusat J Balvin d’hipòcrita. “Quan tu tenies 13 nominacions als Grammy no vas demanar pas cap boicot”, li ha dit. I no només això, sinó que a més a més ha comparat la seva música amb el fast food: “La teva música és com si fos una parada de hot dogs. Agrada a molta gent, però quan aquesta gent vol menjar bé va a un restaurant i és aquest local el que guanya les estrelles Michelin”.

J Balvin, pel que sembla, ha decidit prendre’s la critiques amb humor. I és que poc després que Residente fes aquest comenti, ell publicava una imatge en una parada de menjar ràpid.

 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: