L'oci nocturn reobrirà aquest divendres amb passaport Covid

per Jordi Velert, el 5 d'octubre de 2021 a les 10:54
Tot l'oci nocturn podrà reobrir la nit d'aquest dijous a divendres. Així ho han acordat les patronals del sector i el Govern, segons informa l'ACN. Serà amb ús obligatori de mascareta i per accedir als locals caldrà presentar el passaport Covid, que indica si el client està vacunat, ha passat la malaltia o té un test negatiu. 

El 23 de setembre ja van poder obrir els locals a l'aire lliure, fins a les tres de la matinada i sense necessitat del salconduit sanitari. No està permès ballar.


El sector ha estat tancat un centenar de dies des que el Govern en va decretar el tancament a l'estiu per l'explosió de contagis. Des de les patronals reclamaven la reobertura per contribuir a la reducció dels botellots.

Hi haurà ampliació


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: