Així és el poble que no s'ha vacunat contra la Covid (i els seus peculiars motius)

per Adolescents.cat, el 2 de novembre de 2021 a les 06:00
Al municipi d'Urk, una petita ciutat de pescadors del Mar del Sud (l'enorme mar interior al centre dels Països Baixos), els seus habitants es creuen protegits de la Covid per Déu, el seu aïllament respecte a la resta del país i la seva dieta a base de peix.

Aquesta petita localitat suposa un punt vermell en el mapa de vacunació d'Holanda, ja que tan sols 1 de cada 4 persones s'han vacunat en la localitat.

La població és calvinista i practicant: el 95% va a l'església regularment. Aquestes creences els porten a pensar que les vacunes interrompen les accions del "Creador", pel que es neguen a vacunar-se.

En aquest peculiar poble tenen la seva manera pròpia de parlar, el seu propi himne i un aspecte diferent del de la resta del país (la majoria són rossos amb els ulls blaus). Això també els ha empès a pensar que, a més, el seu poble és el triat per Déu per sobreviure. A la pràctica, però, un percentatge molt alt de la població té problemes genètics perquè tot i que tots són parents consanguinis, se segueixen reproduint entre si.
 
Una família amb els vestits  tradicionals.- Font: Pinterest

L'última característica d'aquesta comunitat és la presència constant de drogues. Gairebé totes les famílies posseeixen un vaixell que, de manera no oficial, s'utilitza recurrentment per al narcotràfic. Encara que la població de la zona ho nega, famílies senceres estan a vegades involucrades en el tràfic de cocaïna, el blanqueig de capitals, l'explotació laboral de treballadors estrangers.

Aquesta localitat pesquera també afirma que la seva dieta, basada gairebé exclusivament en peix, és una altra de les raons per les quals un 38% dels residents d'Urk tingués anticossos, una xifra elevada però insuficient.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: