Mercuri retrògrad: què és i com t'afecta segons el teu horòscop

per Adolescents.cat, el 6 d'octubre de 2021 a les 06:00
El món de l'astrologia té cada vegada més seguidors, i si t'agraden aquests temes, probablement ja sabràs que Mercuri està retrogradant. Tot i que científicament no hi ha cap mena de relació entre el moviment del planeta i la nostra vida, la sensació des de la Terra (és a dir, el nostre punt de vista) és que Mercuri, en lloc de recórrer el camí habitual sobre la seva òrbita, el fa en sentit contrari, afectant així les energies que desprèn. És a dir, des d'aquí sembla que el planeta circuli cap endarrere i no cap endavant.

Mercuri i l'astrologia: Mercuri és el planeta que controla la comunicació i la ment, és a dir, les nostres habilitats socials. Per això, quan aquest es "mou", es creu que pot tenir cert efecte en aquests aspectes.


Quines poden ser les conseqüències? Expressar el que penses se't pot fer més complicat i pot generar malestar entre el tu i les persones que t'importen: discussions per opinions dispars, converses sobre emocions en les quals serà difícil arribar a un punt en comú, etc.

Quins signes es veuran més afectats? Àries, Cranc, Balança i Capricorn, ja que són els signes que tenen punts sensibles en alguns dels graus on s'està movent Mercuri ara mateix. 


Què es pot fer? Segons els experts i expertes en astrologia, durant aquests dies es recomana no actuar de manera impulsiva, ja que pot conduir a errors, aprofitar per connectar amb tu mateix/a i anar amb compte amb els diners -molt lligat al tema de la impulsivitat-.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: