Un noi acaba a l'hospital després d'intentar medir-se el penis

per Redacció, el 6 d'octubre de 2021 a les 13:05
Un noi de 15 va acabar a urgències a Londres després d’intentar-se medir el penis amb un cable USB. El jove es va introduir el cable dins la uretra, tal com es pot veure a les radiografies, i va haver de ser intervingut.

Els metges van haver de tallar un múscul de la zona del penis per poder-li extreure.Per sort, la cirurgia va anar bé i el noi va rebre l’alta.

Els doctors expliquen a iflscience que aquests casos són bastant inusuals, però que de tant en tant n’hi ha algun. De fet, asseguren que “s’ha documentat la inserció d’una àmplia varietat d’objectes com ara agulles o trossos de ferro”. Evidentment es tracta d’una pràctica molt perillosa que pot causar fins i tot un forat a la bufeta amb sagnats a l’hora d’orinar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: