Logotip de Adolescents.cat

Un atac informàtic filtra el que cobren les estrelles de Twitch

per J.V., el 6 d'octubre de 2021 a les 14:09
Twitch ha quedat exposat per un atac informàtic que ha deixat al descobert contrasenyes d'usuaris, el codi font de la plataforma i fins i tot el que cobren les principals estrelles de la plataforma, com ara Ibai Llanos o Auronplay.

Un pirata informàtic ha publicat al fòrum 4chan documents que comprometen la privacitat dels usuaris de la plataforma d'streaming propietat d'Amazon, com ha confirmat una font anònima de la companyia al portal Videogames Chronicle. Twitch treballa per reparar la fuita d'informació.


Entre les dades filtrades hi ha un informe sobre pagaments als creadors de contingut des d'agost del 2019 fins a octubre del 2021, segons el cual Auronplay cobrava 3.053.341 dòlars i Ibai, un total de 2.314.485 dòlars. El que guanya Ibai ja havia quedat descobert recentment: 145.800 dòlars al mes. 
  Es recomana que els usuaris de Twitch activin l'autentificació de dos factors per reforçar la seva seguretat als comptes. Això farà que si la contrasenya ha estat filtrada calgui provar la identitat mitjançant un missatge SMS al mòbil. El pirata informàtic ha advertit que encara arribarà una filtració major.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: