El govern espanyol anuncia un bo cultural de 400 euros per als joves que compleixin 18 anys

per Lluís Girona, el 6 d'octubre de 2021 a les 16:05
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha anunciat que els pressupostos generals de l'Estat acordats aquest dimarts entre el PSOE i Unides Podem inclouran un bo jove cultural de 400 euros per als joves que compleixin 18 anys

En aquest sentit, ha recalcat que es tracta d'una ajuda directa com la que ja gaudeixen joves d'altres països europeus com França i Itàlia per a la compra de llibres o el consum qualsevol classe d'activitat artística i estètica, com el teatre, el cinema o la dansa.


Així, Sánchez ha destacat que volen seguir oferint ajudes als joves per a l'emancipació,  apropar-los a la cultura i "entre tots", donar un cop de mà a la indústria cultural, amb l'objectiu de crear un "cercle virtuós". Sánchez considera que és una "mesura il·lusionant" que es compromet no només amb els joves sinó amb una indústria "tan important" que ha patit amb la pandèmia.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: