Polèmica per algunes de les activitats que inclou el nou bo jove cultural

per L.G., el 7 d'octubre de 2021 a les 07:57
El president del govern espanyol ha anunciat que els pressupostos generals de l'Estat acordats aquest dimarts entre el PSOE i Unides Podem inclouran aquest bo cultural de 400 euros per als joves que compleixin 18 anys

Doncs bé, ara s'ha sabut que els toros i els videojocs es troben entre les activitats incloses en aquesta ajuda de 400 euros. Com era d'esperar, això ha generat polèmica, sobretot tenint en compte que les activitats taurines són unes de les que causen més queixes i protestes.

 


Es tracta d'una ajuda directa com la que ja gaudeixen joves d'altres països europeus com França i Itàlia per a la compra de llibres o el consum qualsevol classe d'activitat artística i estètica, com el teatre, el cinema o la dansa. El govern espanyol també assenyala que uns 488.000 joves es beneficiaran d'una mesura que tindrà un cost de 190 milions d'euros dins d'aquests pressupostos per l'any que ve.

De moment encara no se sap com es podrà sol·licitar, però s'anunciarà en els propers dies.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: