Logotip de Adolescents.cat

Escriu una redacció sobre l'homofòbia i la resposta de la seva professora es fa viral

per Redacció, el 7 d'octubre de 2021 a les 09:50
La mort de Samuel aquest estiu va commocionar els país i va marcar l'inici d'una nova lluita contra l’homofòbia i els delictes d'odi. El Javier és un dels molts joves que s'han sumat a aquesta lluita, la qual fa visible en tots els àmbits de la seva vida, també en el dels estudis.

El noi va decidir escriure una redacció sobre l’homofòbia per tal de visibilitzar aquest problema i denunciar les agressions que pateix el col·lectiu LGTBI. El que segurament no s’esperava, és que la seva professora li retornés la redacció corregida amb aquesta emotiva nota. “La mort de Samuel ha marcat un abans i un després a Espanya.Vivim en una societat complexa i feridora que busca controlar-nos en totes les formes possibles. Les persones com tu, Javi, que no ajupiu el cap, sou les que marqueu la diferència. No deixis que ningú et digui el contrari: tu pots, tu vals i tu tens el dret a estimar lliurement. Gràcies per compartir la teva reflexió amb mi”, deia la nota.

 
L’estudiant va decidir compartir les paraules de la seva professora a Twitter i ara ja les han vist més de 13.000 persones. Visca les docents com ella!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: