Logotip de Adolescents.cat

La moda dels mugrons que desafia la censura d'Instagram

per Adolescents.cat, el 8 d'octubre de 2021 a les 08:13
Sovint les marques de roba, més enllà de crear tendències, intenten provocar canvis socials trencadors que no deixen indiferent a ningú. Recordes la famosa samarreta de Dior amb lema “We Should All Be Feminists”? Doncs bé, ara s’està creant una altra lluita a través de la moda, la dels mugrons.

Els mugrons femenins són una de les parts del cos més censurada de les xarxes socials, és per això que, marques d’alta costura i “celebrities” com Chiara Ferragni, Rihanna, Gigi Hadid i Bella Hadid, els estan reivindicant lluint mugroneres i destacant aquesta part del cos a través de la moda.

Què et sembla la tendència de les mugroneres?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: