Confirmen que hi haurà un crossover d'aquestes dues sèries adolescents

per Redacció, el 8 d'octubre de 2021 a les 10:00
Des que Chilling Adventures of Sabrina va arribar al seu final, que s’havia parlat d’un possible crossover entre aquesta sèrie i Riverdale, ja que, com segurament sabreu, formen part del mateix univers.

Doncs bé, per fi s’ha confirmat que els personatges de totes dues produccions coincidiran! Ho faran en la 6ª temporada de Riverdale, que s’estrena aquest novembre.

 

El showrunner Roberto Aguirre-Sacasa ho ha explicat en un comunicat: "Hem estat parlant sobre la possibilitat que Sabrina vistés Riverdale des de la temporada 1. És emocionant que això finalment passi. El seu personatge ajudarà la Cheryl Blossom en un dels seus moments més díficils”.


En concret Kiernan Shipka, l’actriu de Sabrina, apareixerà en el quart episodi de la temporada 6 titulat "The Witching Hour’s”. La veureu?
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: