Canvi de preus a Netflix: augment de les tarifes a partir d'avui

per Victor Rodrigo, el 11 d'octubre de 2021 a les 09:49
La plataforma Netflix augmenta el seu preu a l'estat espanyol. Després de més de dos anys sense variar el cost dels seus tres plans (Bàsic, Estàndard i Premium), a partir d'avui ja s'apliquen les noves tarifes per a tots els nous subscriptors. Des de la multinacional assenyalen que, els usuaris que ja tinguin una subscripció contractada, començaran a rebre notificacions per correu electrònic del canvi de la tarifa a partir del 18 d'octubre. Ara per ara, Netflix incrementa només dues de les tres ofertes que ofereix per a poder visualitzar contingut per streaming.

El pla Bàsic és manté sota el mateix preu: 7,99€. És la més assequible de totes les ofertes que ofereix. La tarifa Estàndard, la més demandada (i compartida) de totes, augmenta un euro del seu preu anterior: ara costarà 12.99€. I és el pla Premium el que més eleva el seu preu, dos euros, passant dels 15,99€ als 17,99€. Aquest augment de preus per part de Netflix era un moviment que s'esperava des del 2020, quan la multinacional ja va modificar les tarifes de països com els Estats Units i França.


Els canvis ja es poden veure a la pàgina web de Netflix i a l'aplicació, si s'entra com a nou usuari. En cap cas s'especifica el motiu (ni es llegeix cap advertència per als usuaris que ja tenen un compte a la plataforma), però els nous preus ja estan disponibles al servei per a streaming.
 

Les noves tarifes, ja disponibles a la plataforma


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: