Adolescents XL, de Catalunya Ràdio, present al Radiodays Europe

La cap de noves plataformes de TV3 i Catalunya Ràdio, Judith Argila participarà a la taula "Recuperar els oients més joves"

per NacióDigital, el 11 d'octubre de 2021 a les 11:12
Catalunya Ràdio tindrà una doble presència en el certamen Radiodays Europe, la trobada internacional del sector, que se celebra cada any i que enguany s'instal·la a Lisboa del 8 a l'11 d'octubre. D'una banda, el programa "Popap" d'aquest dilluns, dia 11, serà emès des de la capital portuguesa, dirigit per Mariola Dinarès.

L'altra presència consistirà en l'exposició a càrrec de Judith Argila, de casos d'èxit de formats adreçats al públic jove, concretant-se en l'"Adolescents XL", el programa de Roger Carandell, Juliana Canet i Marta Montaner. La cap de noves plataformes de TV3 i Catalunya Ràdio, Judith Argila participarà a la taula "Recuperar els oients més joves".

"Adolescents XL", com segurament ja sabeu, segueix el fil de l'actualitat per explicar-la des d'una perspectiva diferent i en primera persona. Històries quotidianes, però també entrevistes a creadors i creadores joves que marquen tendència actualment, sobretot entre la gent més jove.

A més a més, també està al dia de les últimes estrenes musicals. Aquest dia 13 d'octubre, de fet, "Adolescents XL" presenta un avançament del proper disc de Ginestà: "El segon ball", un treball que ens parla del distanciament forçós d'una història d'amor. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: