Logotip de Adolescents.cat

Una jugadora de futbol publica la llista d'insults masclistes que rep durant els partits

per Redacció, el 11 d'octubre de 2021 a les 16:52
"Et violaré" o "Ensenya'm els pits i el cul". Aquests són alguns dels insults i amenaces que va rebre dissabte la jugadora de l'Atlètic Osasuna B Karolina Sarasua en el partit al camp del S.D. Nueva Montaña de Santander.
 

Insults que la seva companya del primer equip María Blanco Armendáriz va decidir apuntar i compartir a les xarxes socials per tal de denunciar la situació que viuen moltes jugadores durant els partits.

El tuit va fer que altres noies també decidissin denunciar comentaris masclistes que havien rebut i va provocar la indignació de jugadores com Alexia Putellas . La futbolista del Barça va mostrar el seu malestar i el seu suport cap a les jugadores que van haver de patir aquest desagradable moment.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: