«El Juego del Calamar»: els errors de la sèrie que no ha detectat gairebé ningú

per A.V., el 13 d'octubre de 2021 a les 08:38
El Juego del Calamar és la sèrie del moment. Milions d'espectadors de tots el món ja han vist la trama a Netflix, la plataforma en la qual es va publicar tot just fa unes tres setmanes. La ficció coreana va camí de trencar tots els registres de la plataforma després de convertir-se en un autèntic fenomen de masses.

A les xarxes socials, El Juego del Calamar també ha arrasat. És el principal tema de conversa de les últimes setmanes i la comunitat comparteix contingut relacionat amb la sèrie constantment. Un dels vídeos que més ha triomfat és el d'una usuària de Tiktok que ha trobat alguns errors a la sèrie i els ha compartit.


Entre els errors detectats, hi ha alguns canvis de número en els personatges, una cullerada sense menjar i algunes errades en textos i xifres mostrats en escenes. També hi ha altres aspectes de continuïtat com ara un canvi de mòbil sobtat del protagonista o el dibuix d'un paraigües que canvia de forma. En qualsevol cas, errors menors que gairebé en la seva totalitat han passat desapercebuts per a la majoria d'espectadors.
@liryonni

ERRORES "el JUEGO del CALAMAR" 😜 #ElJuegoDelCalamar #SquidGame #Kdrama #Netflix #오징어게임

♬ sonido original - liryonni

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: