4 novetats que arribaran a WhatsApp d'aquí poc

per Redacció, el 13 d'octubre de 2021 a les 11:26
WhatsApp es renova constantment i ja està preparant noves funcionalitats. Us en resumim algunes:


Transcripció dels àudios 
Enviar àudios és una de les maneres més còmodes per comunicar-nos per WhatsApp. Ara bé, no sempre és tan còmode per qui els rep. L’app n’és conscient i per això està desenvolupant un sistema per transcriure les notes de veu a text. Així doncs, l’usuari podrà llegir i saber el que li diu l’altre, sense haver d’escoltar la nota de veu. 

friends laughing GIF by Katelyn Tarver

Denunciar un xat
Actualment, si no vols rebre més missatges d'un usuari, només pots bloquejar-lo, però a partir dels pròxims mesos això podria caviar. WhatsApp està treballant en una opció que permetrà denunciar missatges. D’aquesta manera es busca donar la possibilitat d’alertar sobre pràctiques delictives i protegir l'usuari. 

Reaccionar als xats
WhatsApp està treballant en una nova funció perquè els usuaris puguin reaccionar als missatges a través d’emoticones, com passa a Instagram. Apareixerà una bombolla sota cada missatge i es podrà escollir quin símbol enviar. 
Laughing Man Reaction GIF by Barstool Sports

Vídeos sense volum
L’app pretén canviar la configuració dels vídeos i que es reprodueixin sense so encara que es tingui el volum activat.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: