Ophiuchus, el 13è signe de l'horòscop, i qui és més compatible amb ell

per Adolescents.cat, el 14 d'octubre de 2021 a les 06:00
El debat sobre ophiuchus, el 13è signe de l'horòscop, ha tornat. El signe, que se situa entre Escorpí i Sagitari, és a dir, entre el 29 de novembre i el 17 de desembre, encara no es considera per unanimitat com a part oficial del zodíac. Tot i això, és un signe molt interessant i si ets d'aquestes persones a qui li agrada l'astrologia, et deixem una explicació sobre el signe i quins són els més i menys compatibles amb ell.

La seva traducció literal és "caçador de serps" i es representa una persona entrellaçada amb una aquest animal. Són persones amb molta profunditat, i la seva parella ideal és algú que els complementi i pugui gestionar alguns dels seus trets més importants.

Els ophiuchus són persones sinceres i honestes, molt intel·ligents i plens de carisma. De la mateixa manera que les serps, són ambiciosos però discrets. Tenen una gran facilitat per adaptar-se al canvi i odien la rutina. També tendeixen a ser impacients, temperamentals i judicials, i no sempre consideren les conseqüències. Per tot això, necessiten una parella que entengui la seva passió per explorar el món i viure la vida.

L'element més crucial de l'èxit d'una relació amb Ofiuchus és respectar la seva necessitat de sentir-se lliures, així com sentir-se reconeguts. 

 
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: