7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 13 d'octubre de 2021 a les 12:39


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 


Versió sense playbuzz 

Noia, 16 anys 
Estic a punt de fer 17 anys i no m'he liat mai. M'ha agradat gent, però no de la forma en què vull. No em molesta, però durant aquestes setmanes sento que necessito algú al meu costat. Vull sentir que algú m'estima d'aquella forma i tenir un bon record amorós de la meva adolescència. A algú més li passa? 

Noia, 15 anys
Vaig somiar amb el noi que em cau malament i era un somni "subidito de tono". Des de llavors no me'l puc treure del cap i el pitjor és que encara em cau malament, però m'atrau molt. 

Noia, 17 anys 
Quan era petita una amiga i jo ens amagàvem a un lloc del pati que no es veia i fèiem veure que follàvem en plan broma. Cada cop que ho recordo, penso que era molt estrany… 

Noia, 16 anys 
Una vegada a la nit estava calenta i no sé com, però vaig començar a refregar-me el cony amb una ampolla d'aigua (buida) com si fos una p***a. 

Noia, 17 anys 
El tutor que tenia l’any passat m’encantava. Moltes vegades quan parlava amb ell i mirava als seus ulls blaus m’imaginava que follàvem a la seva taula. El trobo a faltar moltíssim. 

Noi, 16 anys 
L'altre dia estava al dentista, porto bràquets, per tant hi vaig sovint. Total que la meva dentista em posa moltíssim i sempre que em toca la boca per revisar-me’ls es posa molt a prop meu i m’excita. Algun cop se m’ha arribat a mig empalmar…

Noia, 16 anys
L'altre dia estàvem la meva mare i jo a la cuina parlant i li vaig dir que últimament em picaven molt els pèls del xixi. La meva mare em va ensenyar els seus perquè veiés com m'els havia de tallar. Va ser molt estrany




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: