Apps que et faran sentir més segura al carrer

per Adolescents.cat, el 1 d'agost de 2022 a les 06:00
 

Les dones i persones del col·lectiu LGTBI no sempre se senten segures tornant a casa soles. Sempre existeix la possibilitat de patir una agressió, i per això moltes vegades volem que les nostres amigues ens avisin quan han arribat a casa o si estan bé durant el trajecte. Tot i que no sempre ha de passar, cada dia neixen més iniciatives perquè aquestes persones puguin evitar agressions i sentir-se més còmodes caminant soles.
Us deixem 6 apps que volen augmentar la seguretat de totes al carrer i que et volen ajudar a estar més tranquil·la si mai et trobes en una situació d'emergència.
 



 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: