Kourtney Kardashian i Travis Barker es comprometen!

per Adolescents.cat, el 18 d'octubre de 2021 a les 09:36
 
Travis Barker i Kourtney Kardashian estan oficialment compromesos. Diferents plataformes anunciaven que Travis va demanar matrimoni a Kourt el passat diumenge a la platja a Montecito envoltats en un mar de roses. Tot i que la parella és oficial fa relativament poc (el seu primer post a instagram conjunt va ser el febrer d'aquest any), han decidit fa un pas més en la seva relació.
 

La proposició la va fer oficial la germana Kardashian al seu instagram, tot i que la parella va celebrar un sopar després i els fills del bateria van penjar fotos felicitant-los pel compromís.

Com ja hem mencionat, la parella es va anunciar per les xarxes el febrer del 2021, amb una foto de les seves mans. I uns quants mesos més tard estaven anant junts a totes les "red carpets" i Travis s'havia tatuat el nom de Kourtney al seu cos.

No sabem com o quan serà el casament, o si la podrem veure al show de la família abans que s'acabi. Caldrà esperar.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: