Les 3 preguntes que t'has de fer si no saps si continuar amb la teva parella

per Adolescents.cat, el 23 d'octubre de 2021 a les 06:00
Si fa un temps que tens dubtes sobre la teva relació de parella, t'hauries de fer aquestes tres preguntes a tu mateix/a abans de prendre una decisió. Probablement heu superat molts conflictes junts i encara li tens afecte a aquesta persona, però amb això no sempre n'hi ha prou.

La convivència, el temps i factors com la rutina poden fer que apareguin els primers problemes. Si sents que esteu dos dies bé i després una altra vegada teniu una baralla per alguna cosa que, realment, és molt simple, potser teniu un problema que no esteu veient. Ara, com saber si és el moment de deixar d'intentar arreglar els vostres problemes o si ho heu de seguir intentant? Abans de prendre una decisió seria bona idea que et plantegessis aquestes tres preguntes.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: