Entrevistem al portaveu del Parlament Europeu, Jaume Duch

per Redacció, el 18 d'octubre de 2021 a les 17:14


Quins temes gestiona la Unió Europea? Com pot un adolescent català implicar-s'hi d'alguna manera? Aquestes són algunes de les preguntes que li hem fet a Jaume Duch, el portaveu del Parlament Europeu.


En Jaume, des de 2017, es dedica a coordinar tot allò relacionat amb la premsa i la comunicació de la institució, a més de funcionar com a portaveu dels eurodiputats i eurodiputades de la cambra. És nascut a Barcelona però, des que forma part de l'equip del Parlament, viu entre Brussel·les i Estrasburg. 

Aquesta entrevista està feta en el marc de l'European Youth Event d'enguany, una trobada de joves europeus que se celebra cada dos anys i on persones de tota la Unió Europea poden aprendre i aportar les seves idees a aquesta institució.


Gaudeix de l'entrevista!


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: