Logotip de Adolescents.cat

Per què han eliminat aquest videoclip de J Balvin de Youtube?

per Redacció, el 19 d'octubre de 2021 a les 10:42
L’últim vídeoclip de J Balvin amb Tokischa, Perra, finalment ha estat eliminat de Youtube. La gravació va generar molta polèmica des del primer dia que es va publicar amb acusacions de “racisme” i “masclisme”.

Al clip es podia veure el cantant subjectant amb corretges dues dones: ell dempeus i elles dues gatejant i amb aspecte animalitzat.

 

Unes imatges que van provocar la indignació de persones públiques com la mateixa vicepresidenta de Colòmbia, Marta Lucía Ramírez. La política va assegurar que el videoclip promovia la “vulneració dels drets de les dones” i normalitzava “postures i imaginaris denigrants” que cosifiquen el seu cos. 

Així mateix desenes d’usuaris a Twitter van assenyalar que el vídeo anava en contra dels avenços que el feminisme ha aconseguit duran els últims anys. Aquí us deixem alguns missatges.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: