El Govern augmenta l'aforament en l'oci nocturn, gimnasos i esdeveniments esportius

per Oriol March, el 19 d'octubre de 2021 a les 13:25
El Govern continua endavant amb l'aixecament de les restriccions. La portaveu de l'executiu, Patrícia Plaja, ha avançat aquest dimarts en la roda de premsa que, a partir del cap de setmana, l'aforament en l'oci nocturn serà del 80%, percentatge que s'elevarà fins al 100% en els esdeveniments esportius que se celebrin en pavellons. La decisió s'acabarà de perfilar en una trobada del Procicat, que la setmana passada ja va avalar la nova etapa de desescalada, que va acabar amb les restriccions d'aforament en bars, restaurants i equipaments culturals. El percentatge del 100% també serà vàlid als gimnasos, on la mascareta és obligatòria.

Mentrestant, la davallada dels ingressats per Covid als hospitals catalans s'estanca, segons les dades d'aquest dimarts. Ara hi ha 343 pacients ingressats, mentre que fa una setmana hi havia 345 hospitalitzats. En els darrers dies es va registrar una baixada fins als 330 el dia 15 d'octubre i des de l'endemà la xifra va tornar a créixer fins a recuperar els nivells anteriors. Queden 93 pacients a les UCI, dos més que l'endemà.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: