Flickr: Joshua Siniscal

TEST: Tens comportaments masclistes sense adonar-te'n?

Flickr: Joshua Siniscal
per Redacció, el 20 d'octubre de 2021 a les 09:26
Controlar amb qui parla la teva parella, voler saber què fa constantment o intentar dir-li com ha de vestir. Segons l’organització Save The Children una de 4 noies pateix aquest tipus de violència masclista.

En aquest sentit, una altra dada preocupant que revela l’ONG, és que alguns adolescents tendeixen a normalitzar aquesta violència de control. És a dir, moltes noies no creuen que estiguin sent víctimes de violència i relacionen aquest comportament amb la intensitat de les primeres relacions.

De fet, l’informe assenyala que només un terç dels nois joves de 15 a 29 anys identifica com a violència el control digital, mentre un 20% dels enquestats directament nega l'existència de la violència masclista i diu que és un "invent ideològic".

Avui hem volgut recuperar un test sobre comportaments masclistes per tal de prendre més consciència sobre aquesta problemàtica.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: