Dues instagramers de talla XL i XS es proven la mateixa roba i fan una reclamació a Zara

per Adolescents.cat, el 22 d'octubre de 2021 a les 08:22
Fa anys que dura la lluita perquè les grans marques de moda donin opcions i talles per a tots els tipus de cos. Però els passos que es fan són petits i lents. Per això, dues instragramers de talles XXL i XS s’han provat la mateixa roba de Zara en dos reels per demanar a la marca que ampliï i millori el seu tallatge.

I com explica la revista Cosmopolitan, és veritat que Zara ha ampliat moltes peces a la XXL però el problema és que algunes peces estan pensades i dissenyades per un tipus de cos molt concret i no acaben d’encaixar ni afavorir a altres coses.


Amb això, aquestes dues amigues instagramers han volgut mostrar que vestir-se i trobar peces és més complicat del que sembla. Elles són la Kristina Zias (1,80cm i talla 48) i l’Ashley (1,65cm i talla 34/36).

Anem a veure les diferències entre els dos cossos en els següents posts d’Instagram:

 

 

La petició de la Kristina a Zara és la següent: “Quan tot el que vols fer és posar-te roba bonica i anar de compres amb les teves amigues i les botigues no fan la teva talla real. Conec moltes marques increïbles que estan fent grans moviments per ser inclusives, així que GRÀCIES. Però @zara, fes-ho millor, siusplau. Si tot el que jo vull és utilitzar la teva roba!”
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: